• U bent hier:
  • Home
  • »
  • Media

Media

How does the approach of a Re-integration counseler change after experiencing personal struggles. Marielle Noortman is a re-integration counseler. She supports people during ‘lives’ struggles and morning. Hein and Marielle take you into a personal story. Mental resilience in spite of a situation where life is literally falling away from you. As a re-integration counseler Marielle tells how trauma can give a positive input to her role as mother, wife and counseler.

REFERENTIES

“N.a.v. de begeleiding die ik van jou heb gehad, hier even een feedbackreactie van mij. De gesprekken die wij met elkaar hebben gehad heb ik als heel prettig ervaren: Met jouw mensenkennis, humor en eerlijkheid weet je snel en doeltreffend bij de kern uit te komen waar het om draait bij iemand. Je hebt mij enorm geholpen door de opmerking: “Je kunt niet bouwen, waar niet duidelijk is of er mogelijkheden zijn.” Jij hebt mij gestimuleerd ruimte te gaan vragen om te kunnen ontdekken wat bij mij past. Door dat te gaan doen, kon ik gaan ervaren wat mij enthousiast maakt en wat ik nodig heb om het in mij te laten “borrelen.” En... het ging weer borrelen! Jij hebt mij geholpen om meer bij mijzelf te blijven, op mijn gevoel te vertrouwen en mij laten zien hoe ik de ruimte mag en kan nemen voor mijzelf. Ik mag “zijn”. Dank je wel daarvoor. Enne... (even alleen voor jou...) wat heb ik genoten van vandaag. Zo heerlijk om de diepte in te gaan en te mogen ervaren dat ik weer met ogen van tederheid naar mijzelf kan kijken en dat ik blij kan zijn met wie ik ben! En... tegelijkertijd mezelf gun... dat er nog wat stukjes liggen die af en toe nog mijn aandacht mogen hebben. Het mag... Mariëlle, jij bent een mooi mens. Ik waardeer ook zo de doorkijkjes die je zo af en toe even van jezelf gaf.... heerlijk, die stukjes herkenbaarheid! Je bent een warm en lief persoon. Het gaat je goed! ”

Wilma de Priëlle

“Ik heb veel gehad aan dit coachingstraject, omdat ik dichter bij mezelf ben gekomen. Door de gesprekken en opdrachten ben ik gaan ontdekken wat ik nu echt wil en hoe ik dit kan bereiken. Ook wist ik daardoor wat mijn sterke kanten en minder sterke kanten zijn. Verder vond ik het erg fijn om samen met Mariëlle mijn sollicitatiegesprek te oefenen en tips en trucs te krijgen hoe ik het gesprek het beste kon aanpakken om de slagingskans te verhogen. En dat is gelukt! En dat heb ik onder meer aan Mariëlle te danken. Ik heb Mariëlle als erg fijne coach ervaren, door de gesprekken met haar heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en meer inzicht en rust gekregen in de dingen waar ik tegenaan liep in mijn leven. Haar spreuken en kennis waren stof tot nadenken en vol levensinspiratie.”

M. van Gool